Pikkelysömör hónapokig tünetmentesen ? Megoldás: HALFÜRDŐ !!!

Úgy érzed,mindent kipróbáltál,de nem segített ? Szteroidos krémek? Holt-tenger? Diéta? Gyógyteák? UVA/UVB kezelés? Stresszoldás? Balneoterápia?TOMESA ?

AZ ELJÁRÁS MAGYARORSZÁGON ENGEDÉLYEZTETÉS ALATT ÁLL ! 

Az információk más,Európában már működő halterápiás centrumok tapasztalatai alapján   kerültek fel oldalainkra.  A kezelés ára Európában 1100-1750 €(308000-490000 Forint/14-21 nap körül mozog!!!

 repedezett_arc.jpg

BÉRLETEK(teljes test kezelés)


                     lab_elotte-utana.jpg                     Csökkenti pikkelysömör esetén a plakkokat,megszünteti a viszketést ,A kezelés célja a bőrkép jelentős javulása és az Ön állapotának enyhítése egészen a teljes,hosszú hónapokig tartó tünetmentességig.                                                 konyok_elotte_utana.jpg  


            Az eddigi tapasztalatok alapján 5-9 hónapos tünetmentességet ad a kezelés a pikkelysömörösöknek, ekcémában szenvedőknek.                                                                             


PSORIASIS=PIKKELYSÖMÖR

Amit erről a betegségről röviden tudni lehet:

A pikkelysömör (psoriasis) egy bőrbetegség, ami a bőrt, körmöket, ízületeket, nagyon ritkán a nyálkahártyákat érinti. Krónikus, kiújulásra hajlamos betegség, elterjedtsége Magyarországon 2% körül van. Kialakulásában veleszületett hajlam és környezeti, „provokáló” faktorok is szerepet játszanak. Nem fertőző betegség. Jelenleg véglegesen nem gyógyítható, de többnyire tünetmentesíthető.

PASI index

A PASI index (Psoriasis Area and Severity Index) a pikkelysömör súlyosságának meghatározásra szolgáló pontszám, melyet a terápiák hatékonyságának mérésére használnak. Két tényezőből tevődik össze: a betegség súlyossága (severity) és a kiterjedése( area). Értéke 0-72 között mozog. A kezelés elkezdésekor és a 12. héten is kiszámolják, és ezen értékek különbségéből számítják ki a változását. Ezt százalékos formában fejezik ki. Kielégítő hatásúnak értékelhető egy terápia PASI 50, azaz a PASI érték 50 %-os vagy annál nagyobb mértékű javulása esetén.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 5
Heti: 51
Havi: 280
Össz.: 167 647

Látogatottság növelés
Oldal: Pikkelysömör,ekcéma
Pikkelysömör hónapokig tünetmentesen ? Megoldás: HALFÜRDŐ !!! - © 2008 - 2020 - halterapia.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »